Bekers met naam

Hieperdepiep! Gefeliciteerd, jouw kleine man of meid is jarig! En zeg nou eerlijk... de tijd gaat snel hè? Maar wat is het mooi om ze te zien groeien, dingen te leren, eerste hordes te nemen in het leven.

Bij een verjaardag horen in de regel cadeautjes, een taart, slingers en er mag ook zeker een liedje gezongen worden. Wat super om op zo een dag in de spotlight te staan en wat extra aandacht te krijgen.

Zo ook natuurlijk tijdens een kinderfeestje, het samenzijn bij het kinderdagverblijf of op school en daar hoort natuurlijk een traktatie bij!

Maar wat? Kies je voor gemak of ga jezelf aan de knutsel? Wellicht zijn de gepersonaliseerde bekers van Kleurrijk Kindje wel een schot in de roos! Elk kindje krijgt een leuke beker met naam. Een super leuke traktatie!

En zo een drinkbeker kun je natuurlijk vullen met van alles. Tegenwoordig gaat de voorkeur uit naar een gezonde snack. Geen probleem! De beker is prima te vullen met snacktomaatjes, worteltjes of bijvoorbeeld druifjes. Ook popcorn is een ware hit. Is het lekkers op? Dan hebben de kindjes nog een leuk aandenken om mee naar huis te nemen,

Benieuwd waar jij deze leuke bekers voor gaat gebruiken en het zou geweldig zijn als je dit met mij deelt op bijvoorbeeld Instagram.

Deze bekers zijn ook heel erg leuk bij de aankleding van een seizoensthema, Denk hierbij aan Sinterklaas, Kerst en Pasen. Heb je zelf een idee? Leuk! Laat mij dit vooral weten.

ps: geniet van de verjaardag van jouw kleine man of dame want cliché of niet, het is echt waar,... voor je het weet zijn ze groot

Terug naar blog