Over ons

Welkom! Leuk dat je onze webwinkel komt bezoeken. Het label Kleurrijk Kindje.nl zijn handgemaakte producten gemaakt door mij, Eveline, trotse mama van drie prachtige dochters (2010, 2014 en 2016).In mijn vrije tijd vind ik het onder andere leuk om creatief bezig zijn in de breedste zin van het woord. Mijn moeder maakte al heel vroeg hele leuke kleding voor ons door middel van de naaimachine en liet ook vaak het een en ander zien: Van patroon tot het uiteindelijke eindresultaat. Hierdoor ben ik zelf inmiddels ook "besmet met het virus". 

Tijdens mijn eerste zwangerschap kwam ik hele leuke standaard artikelen in de winkel tegen maar wilde eigenlijk wel spulletjes die perfect bij het kamertje paste qua kleur en niet te vergeten beneden in de box.  Hierdoor ben ik zelf aan de slag gegaan. Door de komst van mijn eerste dochter eind 2010, een prachtige inspiratiebron, ben ik ideeën gaan uitwerken en zo is Kleurrijk 
Kindje.nl ontstaan. 

Inmiddels vult de winkel zich ook met leuke bedrukte artikelen van rompertjes tot tassen maar ook van emmer tot gereedschapskoffer.
De plek dus om te kunnen slagen voor een persoonlijk cadeau of om zelf een pakketje samen te stellen
Kleurrijke groeten,
Eveline