Ruilen & Retourneren

Verzendkosten: De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van het artikel, de verzendkosten van het desbetreffende artikelen zijn terug te vinden in het winkelmandje voordat je de bestelling definitief maakt.

Pakketpost: Pakketpost word verzorgd door DHL met de daarvoor geldende tarieven. Het pakket word dan bij je thuis aangeboden.

Verpakkingsmateriaal: Om het milieu tegemoet te komen maken we eventueel gebruik van oude dozen. Deze dozen zien er nog prima uit voor een tweede ronde. 

Voorwaarden retourneren:
Toch niet tevreden met je aankoop?
* Je hebt 14 dagen om je bestelling aan te melden voor retour via e-mail . Na melding ontvang je een e-mail van ons retour met de juiste adresgegevens voor de verzending, Vanaf het moment van melding heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Producten speciaal voor jou gemaakt met een specifieke naam kunnen wij niet retour nemen.
* We ontvangen de betreffende producten (product) schoon en onbeschadigd retour bij voorkeur in de originele verpakking. Mocht er toch schade zijn meldt deze dan in de betreffende e-mail, naar aanleiding van de betreffende schade wordt er een bedrag in mindering gebracht op het te retourneren bedrag.
* de retourkosten zijn voor eigen rekening , de geschatte kosten worden door ons in de retournering mail vermeldt. 

Voor eventuele klachten, waar wij ons uiterste best voor doen om deze op een juiste wijze op te lossen, verwijzen wij je door naar het Europees ODR platform waar de mogelijkheid bestaat een klacht in te dienen.