Levering, verzendkosten, bedenktijd en klachten

Levering bestelling:
Ik doe zorgvuldig mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het mij echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

Dit geldt met name op de producten met een persoonlijke opmaak. Denk hierbij aan producten op naam. Hierbij geldt een levertijd van 1 t/m 5 werkdagen.

U wordt hier ten alle tijden over geinformeerd in een persoonlijke e-mail.

 

Verzendkosten:
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€4,95 voor bestellingen onder de €45,-

Gratis voor bestellingen vanaf €45,-

Levering verloopt via pakketbezorgen van DHL. Over het algemeen zal de aflevering binnen 1 a 2 werkdagen zijn tussen 9:00 en 18:00. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Het pakket word bij je thuis aangeboden.

 

Verpakkingsmateriaal: 
Om het milieu tegemoet te komen maken we eventueel gebruik van oude dozen. Deze dozen zien er nog prima uit voor een tweede ronde. 

-
Bedenktijd:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kleurrijkkindje.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

-
Bedenktijd (maatwerk producten):
Sommige producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.
-
-
Klachten:

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@kleurrijkkindje.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. 

Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.