Cadeau Emmers... Saai?!

Nee hoor, de cadeau emmers van kleurrijkkindje.nl daar kun je mee aankomen!
-
Of het nu gaat om een verjaardag, een leuk evenement, een nieuwe woning of een verwennerij voor elke gelegenheid is er wel een emmer beschikbaar.
Wat kun je dan doen met zo'n emmer? Sowieso is een emmer praktisch in gebruik, voor een klus, de plantjes water geven of om je huis een schoonmaakbeurt te geven.
Een cadeau wat blijvend is en dan is het wel zo leuk dat er een pakkende tekst op staat waar jij bij hebt stil gestaan toen je de emmer ging kopen.
Daarnaast is het geen standaard cadeau dus ben je verrassend en vernieuwend.
Ook is het een leuke reminder aan een speciale dag en dit kan van alles zijn; van verjaardag, vader- en/of moederdag tot nieuwe woning.
Bij deze geef ik je wat inspiratie om de emmers te vullen, bij elke emmer individueel staan deze tips er ook bij om jou het leven wat makkelijker te maken. Op die manier maak je een prachtige, gevulde cadeau emmer met tekst! Bekijk het hele emmer-assortiment hier of doe inspiratie op met de onderstaande emmers.
Heel leuk om los te geven want zonder emmer kun je niet in de moestuin. Om onkruid te wieden of de plantjes water te geven.
Tip: geef deze emmer met een zakpotgrond, zaadjes en wat gereedschap zoals een handhark of een schepje.
Dankbaar mogen we zijn voor hoe oud we worden of dat we weer een jaartje mogen vieren. Niet iedereen denkt hier zo over. Maak er dan in ieder geval een feestje van met deze emmer!
Vul hem met lekkers en natuurlijk boven op een partij wc-rollen om het af te maken.
Leuk om te geven wanneer het stel de sleutels heeft ontvangen met kwasten, schoonmaakmiddel en amberblokjes of wanneer alles is ingericht bij de house warming party gevuld met lekkers, een fles wijn, iets te knabbelen, een kaars en amberblokjes om het sfeertje te zetten.
Mocht jouw gelegenheid er niet bij zitten of je wilt de emmer persoonlijk maken? Dat kan en dat doe ik graag voor je.
Je mag je jouw ideeën mailen en dan ga ik kijken of ik iets voor jou kan betekenen.
Terug naar blog