Nog heel even!

Jaaa, nog heel even en dan is het zover, de lente staat voor de deur! Yes!

Vaker buiten zijn en genieten van alles wat groeit en wellicht al bloeit.

Tijd om de tuin in te gaan, oud blad te verwijderen en nieuwe plekjes te creëren voor zaadjes en plantjes. Let wel op dat eenjarige plantjes en net gezaaide plantjes niet zo goed tegen de vrieskou kunnen en die kan er nog wel zijn bij de grond. 

Vanaf zo halverwege mei, 11 mei om precies te zijn, is het ijsheiligen. Dan is de kans vrij klein dat het nog gaat vriezen in de grond en kunnen de plantjes de volle grond in.

Om jouw familie, opa, moeder te ondersteunen met zijn/haar groene vingers is een emmer een must in de tuin! Voor het verwijderen van onkruid, verplaatsen van plantjes en/of stenen.

Mijn kado emmer met tekst past hier perfect bij, vul hem zelf met een schepje, takkenschaar of een harkje en je hebt een complete set voor diehard moestuin lover of bloemenkoningin.

Aan de beestjes is ook gedacht in de vorm van een insectenhotel met een gezellige opdruk aan de achterzijde van dit 5 sterren hotel. Want als jij iemand BIJzonder vind mag je dit zeker laten weten! Je vind hem hier

Ben je liever op zoek naar een ander soort cadeautje voor de enige echte bloemenkoningin in jouw leven? Neem dan een kijkje in mijn collectiepagina voor bloemenliefhebbers.

Heel veel plezier gewenst om je tuin weer summerproof te maken.
Deel jij je foto's met mij op Instagram? Zie je graag daar :-)

Terug naar blog