Welkom!

Welkom op deze blog.

In "over ons" heb je al een beetje kunnen lezen waarom ik deze webwinkel ben gestart. En nu we jaren verder zijn krijgt het steeds meer vorm. Wat ontzettend leuk is. Naast mijn webwinkel werk ik ook in loondienst als officemanager, een leuke en flexibele baan waarin ik ook creatief mag zijn. In mijn webwinkel uit dit zich in de diverse producten en ben ik constant bezig om te kijken of ik deze kan optimaliseren. In 2023 ben ik overgegaan naar een nieuw platvorm met meer mogelijkheden.
Contact:

Wat ik erg belangrijk vind, en daar in afwijk van een aantal webwinkels in dezelfde branch, is contact met mijn klanten wanneer er een persoonlijk cadeau gemaakt mag worden. Ik kan natuurlijk een reeks van lettertypes op mijn site zetten maar ik vind het juist leuk om aan de slag te gaan en wat voorbeelden te kunnen tonen via de app of via de mail. Dan weet je zeker dat je cadeau persoonlijk is.
Programma:

Voor de ontwerpen gebruik ik een speciaal programma waarin heel veel kan. Van diverse lettertypes en het maken van afbeeldingen voor zoveel producten.
Wanneer alles naar tevredenheid is gaat het ontwerp naar de snijmachine die de afbeelding of tekst voor mij gaat uitsnijden. 
Materiaal:

Ik vind het belangrijk om met materiaal te werken wat ook werkbaar is. Aldoende leert men en ik heb nu een aantal merken gevonden die ik ontzettend prettig vind om mee te werken wat betreft het bedrukken van artikelen. Voor stofjes ga ik het liefst lokaal shoppen om de stof in het echt te bekijken. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de opdruk zo lang mogelijk en goed blijft zitten op bijvoorbeeld een romper of tas. Hier gebruik ik een pers voor. De verdeling van de hitte is beter en dit geldt ook voor de druk. Een strijkbout is voor een DIY wellicht net voldoende maar voor een webwinkel vind ik het persoonlijk niet voldoende.
Wil jij op de hoogte gehouden worden van alle producten?
Vergeet je dan niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief.
Inschrijven doe je hier:
(linkje word nog geactiveerd)
Terug naar blog